aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καίγεται» από τώρα για αριστερό μπακ

«Καίγεται» από τώρα για αριστερό μπακ

Η ΑΕΚ θα κινηθεί κατά τη χειμερινή μετεγγραφή περίοδο για την απόκτηση του πέμπτου αριστερού μπακ, μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια. Ήδη, οι πρώτες κουβέντες για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, είχαν αρχίσει στην ΑΕΚ πριν καν κλείσει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος. Παρότι είχε γίνει ήδη μια μετεγγραφή στη συγκεκριμένη θέση, αυτή του Έλντερ Λόπες (φωτό).

Ωστόσο, μόλις στις αρχές του Οκτώβρη, η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση έχει μπει ως πρώτη προτεραιότητα για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ο Βινίσιους ντε Φρέιτας, με τις δυο τελευταίες εμφανίσεις του σε Τρίπολη και Πάτρα, έχασε και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης του Μανόλο Χιμένεθ.

Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός τεχνικός δεν «τρελαινόταν» με τον Βραζιλιάνο μπακ. Εξ ου και τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ενώ αποδεικνύεται πως ο νεαρός Γιώργος Γιαννούτσος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης. Με λίγα λόγια και στην πράξη, η μοναδική αξιόπιστη λύση καθαρόαιμου αριστερού μπακ είναι ο Έλντερ Λόπες. Όμως, η σεζόν δεν βγαίνει μόνο με τον Πορτογάλο μπακ, ενώ δεν γίνεται κάθε φορά να επιστρατεύεται ο Μιχάλης Μπακάκης με ανάποδο πόδι. Γι’ αυτό και πλέον είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ η απόφαση να βγουν στη χειμερινή αγορά, για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Κάτι που προφανώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ