aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαι Βέλεθ και Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Και Βέλεθ και Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις περιπτώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν.

Δύο από αυτούς αγωνίζονται στον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και «φλερτάρει» και με την 4η προνομιούχο για έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος φυσικά για τον Φραν Βέλεθ και τον Ματέο Γκαρσία. Για τον Ισπανό υπάρχει η πληροφορία από χθες πως έχει γίνει κρούση από την πλευρά των Πειραιωτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως απαιτείται ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να γίνει η «δουλειά».

Ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει η συζήτηση με ένα τέτοιο ποσό, αφού το συμβόλαιο του 27χρονου κεντρικού αμυντικού λήγει σε ένα χρόνο.

Όσον αφορά τώρα τον Ματέο Γκαρσία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει τον Αργεντινό εξτρέμ από τον Νοέμβριο και παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Δεν πρόκειται όμως για απλή υπόθεση, αφού εμπλέκεται και η Λας Πάλμας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται ως δανεικός στους Θεσσαλονικείς.

Σίγουρα ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του φέτος στον Πανιώνιο (11 γκολ και 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ