aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαι τώρα… διακοπές για Αστέρα Τρίπολης και Λαμία!

Και τώρα… διακοπές για Αστέρα Τρίπολης και Λαμία!

«Καλό καλοκαίρι» από Αστέρα Τρίπολης και Λαμία!

Οι δύο επαρχιακές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα μένοντας στο απολύτως δίκαιο 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε μια αδιάφορη βαθμολογικά συνάντηση.

Οι Αρκάδες παρέμειναν αήττητοι στα playout (3-4-0) και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη σχετική διαδικασία, ενώ τερμάτισαν 7οι συνολικά.

Αντιθέτως, η ομάδα του Πετράκη παρέμεινε δίχως νίκη για 6η σερί αγωνιστική (0-5-1), ωστόσο θεωρείται επιτυχημένη αφού εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή.

Το ματς

Η Λαμία έδειξε περισσότερη διάθεση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Αραβίδη να «τεστάρει» -με σουτ έξω από την περιοχή- την ετοιμότητα του Παπαδόπουλου στο 12’.

Εντούτοις, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18’, με τον Ριέρα να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά και να γυρίζει στη μικρή περιοχή, όπου ο Κρέσπι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με ελαφρώς ανορθόδοξο τρόπο.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και επιχείρησαν να ανταποδώσουν. Η ομάδα του Πετράκη κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και είχε 1-2 καλές στιγμές.

Στο 29’, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπουλούλης σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τη Λαμία να έχει ακυρωθέν γκολ του Αραβίδη (39’) ως οφσάιντ. Έτσι, το 1-0 του Αστέρα έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με την εκκίνηση του δευτέρου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Μπαράλες στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 50’, η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση, με τον Βασιλόγιαννη να γυρίζει από τα δεξιά και να βρίσκει τον Μπιανκόνι, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και εκτέλεσε με τη μία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα της Φθιώτιδας ήλεγξε το ρυθμό και 5 λεπτά αργότερα πέτυχε το 1-2, ωστόσο το τέρμα του Αραβίδη ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ που έκανε -σύμφωνα με τον διαιτητή- στον Τασουλή.

Η σημαντικότερη στιγμή για τους Αρκάδες στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 76’, με τον Κρέσπι να σημαδεύει το δοκάρι από κοντινή απόσταση.

Στο 78’, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης, με το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Καραντώνη να τις βρίσκει ισόπαλες (1-1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής – Μπ. Φερνάντεθ, Μπελόκ – Σίτο (83’ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46’ Μπαράλες) – Κρέσπι

Λαμία (Πετράκης): Επασί – Σκόνδρας (84’ Καραγιάννης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα – Βασιλόγιαννης (75’ Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς – Αραβίδης (84’ Σασί), Μπιανκόνι (68’ Καραμάνος)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ