aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαι με κόκκινη βούλα… Μασούρας στον Ολυμπιακό (δηλώσεις)

Και με κόκκινη βούλα… Μασούρας στον Ολυμπιακό (δηλώσεις)

Μια μεταγραφή που ήταν εδώ και καιρό δεδομένη ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα το μεσημέρι. Ο Γιώργος Μασούρας είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο. 

Ο 25χρονος εξτρέμ είχε ένα πολύ καλό πρώτο μισό της σεζόν μετρώντας 16 συμμετοχές, 7 γκολ και 1 ασίστ. Ήδη έχει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τα ερυθρόλευκα και λέγεται πως έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

«Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί πραγματικότητα και θα δώσω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Μασούρας. Ενώ ερωτηθείς για το αν θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης» από τη σωστή πλευρά, απάντησε: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ζήσει την ατμόσφαιρα από την εξέδρα και θέλω να τη ζήσω και από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω σε αυτό το σημείο».

Δείτε τις δηλώσεις σε βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ