aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Και Λισάντρο Λόπες και Πιέρ Κουντέ

Κοντά στον Λισάντρο Λόπες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ πλησιάζει και ο Πιέρ Κουντέ. Δύο υποθέσεις που βαδίζουν σε καλό δρόμο για τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται πρώτη φορά τόσο κοντά στον στόπερ της Μπενφίκα. Παράλληλα, έχει μπει νερό στ’ αυλάκι και στην υπόθεση του Καμερουνέζου χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι σοβαρές οι πιθανότητες για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και θα αφιερώσει μέρος των διακοπών του (δίχως να αποκλείεται να μιλήσει με τον Ολυμπιακό), παραμένει πάντα στα υπόψιν, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Η Ιντερνασιονάλ ζητάει 3.000.000 – 4.000.000 ευρώ και σίγουρα αυτό το στοιχείο αποτελεί «αγκάθι».

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς και οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα. Ωστόσο, μπορεί τη δεδομένη στιγμή ο Σέρβος εξτρέμ να βρίσκεται στο κάδρο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί, διότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Ακόμη, ο Τζο Κάμπελ (έπαιξε στο λιμάνι ως δανεικός από την Άρσεναλ το 2013-14) δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αν και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν άλλες προτεραιότητες. Πάντως, μοιάζει να υπάρχει πρόσφορο για νέα συνεργασία με τον εξτρέμ των «κανονιέρηδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ