aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Και Εμβιλά και Γκάρι ο Ολυμπιακός!

Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος συζητά με την Σεντ Ετιέν τη λύση της συνεργασίας του για να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Το γεγονός πως ο Γάλλος χαφ έχει έρθει σε κόντρα με τον προπονητή της ομάδας, Κλοντ Πιέλ, και δεν υπολογίζεται.

Παράλληλα, η προοπτική να έχει ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και να παίξει ξανά στο Champions League, αποτελούν κίνητρα για την απόφασή του.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει τον 30χρονο άσο τον καλύτερα αμειβόμενο παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποδοχές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ και κατά πληροφορίες θα αγγίξουν το 1,8 εκατ. ευρώ!

Πλέον η υπόθεση φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία και σημαντικό ρόλο έπαιξε πως όταν προτάθηκε από τον Μοντέστο στον Μαρτίνς, ο Πορτογάλος άναψε το «πράσινο φως» και υπήρξε επαφή από τον Βαλμπουενά που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Την ίδια στιγμή, ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς η Φενέρ έλυσε τον δανεισμό του και οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Άραβες για την απόκτησή του (ακόμα και για αγορά).

Το θέμα είναι πως πρέπει σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, ώστε ο Αφρικανός εξτρέμ να έρθει στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς ενόψει των επίσημων αγώνων (στον τελικό Κυπέλλου κανείς νέος παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ