aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαι ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Στεπίνσκι!

Και ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Στεπίνσκι!

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, μετά την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μάριους Στεπίνσκι!

Ντιναμό Μόσχας, Βερόνα και Κολωνία οι υπόλοιποι «μνηστήρες», με την νυν ομάδα του Ρουχ Χορφόζ, να φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση που λάβει κάποια καλή πρόταση.

Ο Στεπίνσκι πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, έχοντας 15 γκολ και 3 ασίστ σε 30 παιχνίδια, με την ιστοσελίδα «pilkanozna.pl» να αποκαλύπτει πλέον ενδιαφέρον και των ερυθρόλευκων, μετά των κιτρινόμαυρων.

Ο προπονητής του στην Ρουχ Χορζόφ, Βάλντεμιρ Φόρναλικ τόνισε σε μέσο της πατρίδας του τόνισε: «Αν έρθει καλή πρόταση, είναι βέβαιο πως ο Στεπίνσκι θα φύγει. Η μόνη προϋπόθεση είναι αυτή: Να γίνει μια συμφωνία που θα συμφέρει τον σύλλογο. Το σημαντικό πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αποφασίζει ο σύλλογος το ποσό και σε ποιον θα παραχωρείται ο κάθε ποδοσφαιριστής και όχι οι ίδιοι. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα ικανοποιημένος όταν οι νεαροί παίκτες βελτιώνονται στην ομάδα μας και μετά μπορούμε να τους παραχωρούμε σε συλλόγους του εξωτερικού».

Η ΑΕΚ θεωρείται σίγουρο ότι έχει παρακολουθήσει τον Στεπίνσκι από κοντά, ενώ γενικότερα εκτιμάται ότι δύσκολα θα μείνει στην πολωνική ομάδα και την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ