aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαμπάκοφ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός – Άρης

Καμπάκοφ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός – Άρης

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των play off και 5ης των play out της Super League.Ξένους διαιτητές φέρνει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ (μόνο) για τα δύο ντέρμπι των play off.

Στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ. Ο Βούλγαρος ρέφερι είχε διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (0-1) για το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2020-2021, την ίδια σεζόν είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (1-1), ενώ φέτος τα Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (4-1) και Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (0-2).

Στο Παναθηναϊκός – Άρης, άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Αγκάγιεφ. Έκτη φορά που θα παίξει παιχνίδι για τη Super League. Πιο πρόσφατο το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1 για τα play off.

Ο Aζέρος ρέφερι τη σεζόν 2018-19 ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (3-0), στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (2-0) τη σεζόν 2019-20, ενώ πέρσι σφύριξε το Ατρόμητος-ΑΕΛ (1-1) και πάλι το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (3-0) για τα play off.

Το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα θα διεύθυνει ο Καραντώνης.

Στα play out, o Kλάτενμπεργκ επέλεξε Έλληνες διεθνείς για τα παιχνίδια που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.Ο Φωτιάς θα σφυρίξει το Αστέρας Τρίπολης – Λαμία, με VAR τον Παπαπέτρου και ο Μανούχος το Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης με Video Assistant Referee τον Ευαγγέλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ