aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΊβουσιτς: «Επαθα σοκ όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Ίβουσιτς: «Επαθα σοκ όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Και ήδη το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Οσκαρ Γκαρθία το απόγευμα της Τρίτης για το πρώτο ματς Κυπέλλου, κόντρα στην ΑΕΚ. Με τον Ίβιτσα Ίβουσιτς να μην πιστεύει την πορεία που πήρε η καριέρα του και στην ανεπανάληπτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, να φορέσει τη φανέλα ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Το απόλυτο σοκ, όπως χαρακτηριστικά λέει ο 22χρονος γκολκίπερ. Αντίδραση όχι εύκολο να ακουστεί, ειδικά από έναν παίκτη που στα 17 του είχε προπονητή τον Μουρίνιο (στην Ιντερ) και έκανε προπονήσεις με τους Χαντάνοβιτς και Ζούλιο Σέζαρ!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα hrvatskareprezentacija.hr, ο νέος τερμαροφύλακας του Ολυμπιακού, ανέφερε τα εξής σε ερώτηση για το πώς έγινε η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους»: «Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον σοκαρίστηκα με την καλή έννοια και ήμουν πολύ χαρούμενος που θα προπονούμουν με μια τέτοια ομάδα. Στον Ολυμπιακό όλα γίνονται για να υπάρξει πρόοδος και να γίνονται όλοι καλύτεροι. Όλοι δουλεύουν σαν ομάδα, ο προπονητής, αλλά και μεμονωμένα».

Αναφορικά με το τι έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Η ατμόσφαιρα είναι θετική σε όλη την ομάδα και είναι πραγματικά “σκληρό” να προπονείσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα το όνειρο να πάω σε μια τέτοια ομάδα. Πάντα δουλεύουμε για κάτι σαν κι αυτό και αφιερώνουμε όλη μας τη ζωή».

Τέλος, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών, είπε: «Στην ομάδα όλα γίνονται για να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και στο Ρέντη, το προπονητικό μας κέντρο, έχουμε τρία γυμναστήρια, μια αίθουσα αποθεραπείας με κρύο και ζεστό νερό, εστιατόριο. Όλα είναι σε κορυφαίο επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ