aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΙβάν Σαββίδης: «Θα εκπληρώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»!

Ιβάν Σαββίδης: «Θα εκπληρώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»!

Τι υποστήριξε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, σε ζωντανή συνέντευξη του, μέσω της επίσημης σελίδας «Hellenic youth Russia» στο Instagram, για τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και στην οικονομία.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) στο Instagram Live, της Ένωσης Νέων Ελλήνων της Ρωσίας. Μιλώντας για τις επιπτώσεις της πανδημίας, λόγω του κορονοϊού, αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

«Η δουλειά στον ΠΑΟΚ δεν σταματά. Μου λένε γιατί δεν πίνω αλκοόλ. Όταν ήμουν μικρός δεν είχα χρήματα. Τώρα λέω τι θα μου προσφέρει να πιώ αλκοόλ. Αν γελούσα συνεχώς θα ήμουν γελωτοποιός. Δεν έχουμε πιάσει ταβάνι με τον ΠΑΟΚ, αν το πει κανείς αυτό τότε έρχεται η Δύση. Η δουλειά δεν σταματά. Ποτέ δεν λες ποιο είναι το ταβάνι. Μεγάλη χαρτούρα και καθυστερήσεις για το γήπεδο. Δεν έχω παραιτηθεί από το γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Θα εκπληρώσω τα πάντα στον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι νέες συνθήκες μετά την πανδημία. Όλα αλλάζουν χωρίς να ξέρεις τι σε περιμένει αύριο», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε αναφορικά με την επόμενη μέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου: «Συνεχίζουμε τις ατομικές προπονήσεις και περιμένουμε από την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ να δώσουν τις κατευθύνσεις»

Πάντως, δεν έκρυψε και τον έντονο προβληματισμό του για τις αποφάσεις που θα παρθούν λόγω της πανδημίας. «Αν σταματήσουν τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο για 2-3 χρόνια, πως να προχωρήσουμε τώρα στο χτίσιμο γηπέδων και να επενδύσουμε σε αθλητικές εγκαταστάσεις;», αναρωτήθηκε.

Σε ερώτηση για το τι τον κάνει να χαμογελάει, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε:

«Η εγγονή μου με κάνει να χαμογελώ περισσότερο από όλους. Είναι 3 χρονών. Με κάνει ευτυχισμένο. Όταν έχει ευθύνη για τόσους ανθρώπους πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Οι επιτυχίες έρχονται πάντα ομαδικά. Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η ανθρωπιά. Μην χάνετε την πίστη σας, πάντα μπορούμε να βρούμε τις λύσεις».

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Ο ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το πόσο θα αλλάξει τον κόσμο η πανδημία, αλλά και κατά πόσο θα επηρεάσει την οικονομία;

«Αυτό που βλέπω είναι ότι η οικονομία δεν πάει καλά. Κάνουμε αναλύσεις. Προσπαθούμε να μάθουμε, να ζούμε με νέο τρόπο. Να κινούμαστε ιντερνετικά σε τομείς που δεν είχαμε συνηθίσει», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον πανικό. Έτσι μπορεί να καταστραφούν τα πάντα. Πρέπει να επιβιώσουμε. Να σώσουμε τους εαυτούς μας. Και η Ρωσία και η Ελλάδα έχουν λάβει σωστά μέτρα και κάνουν σωστά τον πόλεμο κατά του ιού. Έλληνες και Ρώσοι πρέπει να συναντηθούμε με διαφορετικό τρόπο. Η ζωή υπήρχε και πριν τον ιό, συνεχίζει και θα συνεχίσει. Με τη βοήθεια της νεολαίας μας θα προχωρήσουμε».

Σ’ ερώτηση αναφορικά με το πως ο ίδιος σκέφτεται να συνεχίσει στον τομέα των επιχειρήσεων απάντησε: «Εξαρτάται από το πόσο θα μείνει παραλυμένη η οικονομία.

Για το τι στόχους βάζει για το μέλλον είπε:

«Μετά την πανδημία θα χάσουμε πολλά, είναι γεγονός. Στόχος είναι να έχουμε τις μικρότερες απώλειες και να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Θα βρεθεί το εμβόλιο, θα το πάρουμε και θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα της επόμενης μέρας. Θα βρούμε τους τρόπους επιτυχίας ακόμη και μέσα σ’ αυτόν τον χρόνο. Με μια λέξη: Αγάπη στην εργασία. Εργάζεστε! Κοιτάξτε παρακάτω, μην σταματάτε σ’ αυτό που υπάρχει σήμερα. Εάν ο άνθρωπος αγαπάει κάτι θα πρέπει να το αγαπάει για πάντα. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Μπορώ να κάνω κάτι εναντίον του εαυτού μου; Όχι! Ούτε εναντίον του ΠΑΟΚ.. Έχτισα πολλές εκκλησίες. Γεννήθηκα χριστιανός μέσα στην κοιλιά της μάνας μου. Ο πατέρας μου ήταν πολύ πιστός. Όταν στην εκκλησία που έχτισα βλέπω ανθρώπους θέλω να φωνάξω: Άνθρωποι, ο θεός δέχθηκε το δώρο μου, άνθρωποι μπαίνουμε στο ναό του». Αν ήμουν 30 ετών σήμερα θα έκανα πολύ περισσότερα πράγματα να πετύχω στο εικονικό κόσμο που έρχεται. Μαζί με την ομάδα μου, οι άνθρωποι γύρω μου είναι οι συνεργάτες που μου δίνουν επιτυχίες. Το πιο μεγάλο αγαθό είναι η ανθρωπιά. Δεν είναι κακό, ούτε άθλιο να πέσεις. Να μείνεις πολύ χρόνο κάτω είναι φρικτό», σημείωσε σ’ ένα σημείο της συνέντευξης του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ