aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΉττα και από την ΑΕΚ του Τιμούρ (pics & vid)

Ήττα και από την ΑΕΚ του Τιμούρ (pics & vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Την ήττα με 0-2 σε φιλικό παιχνίδι δέχθηκε ο Άρης, από την ΑΕΚ Αθηνών στο γήπεδο της Φυλής.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να σκοράρει στο 12’ με τον Βάργκας ο οποίος ελίχτηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Πέκχαρτ όπου με ψύχραιμο τρόπο ο Τσέχος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, έκανε το δικό της παιχνίδι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, μέχρι το 85’ όπου μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα του Άρη, ο Τζανετόπουλος τον είδε εκτός εστίας και με πολύ όμορφο φαλτσαριστό βολέ έκανε το 2-0 για την Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και περισσότερα τέρματα.

Όσον αφορά στον Άρη, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο ελληνική ομάδα καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με σκορ 6-1 την περασμένη Δευτέρα (18/07).

Σε σύγκριση με τον περασμένο αγώνα με το «τριφύλλι» ο Άρης είχε πολύ καλύτερη παρουσία, στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δούλεψε περισσότερο στην άμυνα, ωστόσο δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των κιτρινόμαυρων.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (81′ Μπακάκης), Ντίντακ (72′ Ντίας), Τσιγκρίνσκι (78΄ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Σιμόες (70′ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (81′ Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα (70′ Πλατέλλας), Μάνταλος (76′ Αλμέιδα), Βάργκας (58′ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (63′ Αραβίδης).

Άρης Λεμεσού: Γκολτς (76′ Μαλεκκίδης), Τόμας, Μενέντες, Πούλχακ (57′ Τζιτζικαλάκης), Θεοφίλου, Παχίπης (68′ Παναγή), Κυριακού, Μαρτσάκης, Αντωνίου, Πρεντέσκου (55′ Φράγκου), Κύπρου (62΄ Σκούρτης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ