aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήττα από Νόρτζελαντ ο ΠΑΟΚ

Με αρνητικό αποτέλεσμα, στο τρίτο φιλικό που έδωσε, ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος»… πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε και ηττήθηκε σήμερα (2/07) στο Χορστ, από την πιο έτοιμη αγωνιστικά (σ.σ. σε ένα δεκαήμερο αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα περίοδο), Νόρτζελαντ, με 2-1.

Θέση στο βασικό σχήμα για τους “ ασπρόμαυρους” είχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος προφυλάχθηκε στα δύο πρώτα τεστ που έδωσε η ομάδα απέναντι στην Κ23 της Γάνδης και την Αντερλεχτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Παναγιώτης Γλύκος. Απόντες, αντίθετα, ήταν οι τραυματίες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λεό Ζαμπά, Εβγέν Χατσερίδης, Τιμπό Μουλέν.

Ο ΠΑΟΚ επανακάμπτει αύριο στη Θεσσαλονίκη, για ολιγοήμερη παραμονή και θα ταξιδέψει εκ νέου για Ολλανδία (8/7), για το Αρνεμ, για την υλοποίηση του δεύτερου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Σε ό,τι, αφορά στο παιχνίδι, οι Δανοί προηγήθηκαν με τους Ολσεν (6′), Γκόντσγουεϊ (31′). Ο Κουλούρης, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, με δανεισμό, στον Ατρόμητο, μείωσε στο 75′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γλύκος, Μάτος, Μπαλογιάνης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63′ Λημνιός), Κουλούρης

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Λάρσεν, Τίντελμαν (54′ Αντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν (57′ Ράμουνσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ