aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιταλικά σενάρια για Σολντάνο

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως μπήκε στο κόλπο της απόκτησης του Φράνκο Σολντάνο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και ο ΠΑΟΚ έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον 23χρονο Αργεντινό φορ της Ουνιόν Σάντα Φε.

Συγκεκριμένα, η ιταλική Tuttosport μαζί με δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον ποδοσφαιριστή, μπλέκοντας και τη Τορίνο. «Η Τορίνο θέλει τον Σολντάνο, τον οποίο διεκδικεί ο Ολυμπιακός», γράφουν χαρακτηριστικά τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Σολντάνο με την Ουνιόν έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020, με το 80% των δικαιωμάτων του να ανήκουν στην αργεντίνικη ομάδα και το υπόλοιπο 20% στον ατζέντη του και τον πατέρα του. Ο παίκτης έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Φέτος, μάλιστα, έχει σκοράρει 11 τέρματα σε 27 συμμετοχές και θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους σέντερ φορ του εγχώριου πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ