aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήρθε σε συμφωνία με τον Ματιάσεβιτς

Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Τσουκαρίτσκι, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, που αναλαμβάνει ανάλογο πόστο στην Ένωση και πλαισιώνει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος παραμένει κανονικά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η σερβική ιστοσελίδα «Zurnal», το πρωί του Σαββάτου αποκάλυψε πως ο 40χρονος Σέρβος, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Ένωση (1999-2000), είχε στα χέρια του και εξέταζε σοβαρά την πρόταση των «κιτρινόμαυρων». Οι Σέρβοι τελικώς επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Ματιάσεβιτς αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να αναλάβει τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή στους «κιτρινόμαυρους» έπειτα από τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ματιάσεβιτς θα πλαισιώσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος παραμένει κανονικά στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με την ΑΕΚ να ενισχύει με αυτόν τον τρόπο το τμήμα του συλλόγου που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματιάσεβιτς κέρδισε πόντους ως αθλητικός διευθυντής με την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στην Τσουκαρίτσκι από το 2014 μέχρι σήμερα, ενώ προηγουμένως για μια διετία (2012-2014) είχε το ίδιο πόστο στη Νάπρεντακ. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η λύση της συνεργασίας του 40χρονου Σέρβου αθλητικού διευθυντή με την Τσουκαρίτσκι, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σε ό,τι αφορά στα μετεγγραφικά, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Αργεντινού φορ αλλά και τη Ρόμα, και αν δεν περίμενε ο παίκτης μία πρόταση από μία ομάδα, θα είχε ολοκληρωθεί ήδη ο δανεισμός του από τους Ρωμαίους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ