aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ημέρα… Μίκαελ Ένινγκ στον Άρη

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός θα φτάσει στη χώρα μας για να συζητήσει από κοντά κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες με τον Άγγελο Χαριστά για την επικείμενη συνεργασία του με τον Άρη.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο 54χρονος προπονητής θα αντικαταστήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Τόλη Τερζή στον «κίτρινο» πάγκο, με… καθυστέρησης ενός διαστήματος από την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε απασχολήσει έντονα τους Θεσσαλονικείς, όμως πήρε παράταση μετά από κάποιες καλές εμφανίσεις της ομάδας και ο κ. Τερζής είχε πάρει πίστωση για την παραμονή του.

Από εκεί και πέρα, δε θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο προπονητικό επιτελείο του Άρη, αφού όπως δήλωσε και ο Χαριστέας «εμείς θα βάλουμε τον προπονητή στη φιλοσοφία μας, όχι εκείνος στη δική του, γιατί εάν κάποια στιγμή φύγει, παίρνει μαζί και τους βοηθούς και οι ομάδες ψάχνονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ