aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ήλθα για τίτλους!»

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τη Δευτέρα ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έκανε δηλώσεις στο Olympiacos.org και τόνισε πως ήρθε στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και θέλει να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί με τους Πειραιώτες, ενώ επιθυμεί και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Τη σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε 12 φορές με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην Primeira Liga (οι 7 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα), τρεις στο Κύπελλο και ισάριθμες στο Λιγκ Καπ. Ο Ίβηρας είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από την περασμένη εβδομάδα, αλλά εκκρεμούσαν κάποιες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ, καθώς αξίωνε κάποια χρήματα.
Στην Πορτογαλία ακούστηκαν μέχρι και ποσά 3.000.000 ευρώ. Τελικά ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση στον Ολυμπιακό.

«Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου κάνετε. Έρχομαι εδώ στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ιστορικό, το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας. Θέλω τίτλους, όσους περισσότερους μπορώ και επίσης να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη!», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos.org ο Ντάνιελ Ποντένσε, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εξάλλου, δημοσίευμα της «Record» υποστηρίζει ότι ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Ροντερίκ Μιράντα, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ίβηρας ταξίδεψε τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του.
Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1991 στην Οντιβέλας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα. Το 2012 παραχωρήθηκε δανεικός στην ελβετική Σερβέτ, ακολούθησε το 2013 ο δανεισμός στην ισπανική Ντεπορτίβο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε ελεύθερος στη Ρίο Άβε.

Πέρυσι τον απέκτησε η Γουλβς με μετεγγραφή αντί 3.000.000 ευρώ. Τη σεζόν που τελείωσε – υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο – είχε 17 συμμετοχές στην Championship 1 στο League Cup και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ κέρδισε με τους «λύκους» την άνοδο στην Premier League. Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ