aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Ξάνθη αντεπιτίθεται!

Τέλος στο σερί τριών ματς χωρίς νίκη έβαλε η Ξάνθη με μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, η οποία σφραγίστηκε με το υπέρ της 3-2 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Εξαιρετικός ήταν ο Γιουνές για την ακριτική ομάδα, σημειώνοντας το τρίτο της γκολ (71’) με πέναλτι αλά Πανένκα και παράλληλα ήταν μέσα και στα δύο που είχαν προηγηθεί και τα οποία σημείωσαν ο επίσης πολύ καλός, Τριάδης (19’) και ο Λάζιτς (48’).

Οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο φορές. Αρχικά σε 2-1 με τον Ουάρντα στο 64’ με αυστηρό (έως και ανύπαρκτο) πέναλτι και στο 86’ με τον Ρότσα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (81′ Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (81′ Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74′ Τομανέ), Μαρκόβσκι.

Στον πάγκο: Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Βασιλούδης

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (93′ Πέτρος Ορφανίδης), Λουσέρο, Τριάδης (91′ Χατζητερζόγλου), Γιουνές (87′ Ράνος).

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Λάζαρος Ορφανίδης, Κολλαράς

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας. Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης, Ανδρέας Μεϊντάνας 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ