aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ θέση του Ολυμπιακού για τα περί Μιραλάς και Τοροσίδη

Η θέση του Ολυμπιακού για τα περί Μιραλάς και Τοροσίδη

Τα σενάρια περί επιστροφής τόσο του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και του Κέβιν Μιραλάς (πλέον) στον Ολυμπιακό όλο και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί δεξιός μπακ από τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως υπάρχει στην άκρη του μυαλού των Πειραιτών, με τον Φιγκείρας να μην εμπνέει σιγουριά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να μην κινείται στα δικά του στάνταρ τη φετινή σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τον διεθνή μπακ που αγωνίζεται στην Μπολόνια.

Παράλληλα, από χθες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για τον Βέλγο επιθετικό ύστερα από το συμβάν στην προπόνηση της Έβερτον, καθώς ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ τον έστειλε στα αποδυτήρια, κρίνοντας ότι παρουσιάστηκε αδιάφορος κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ακόμα και ξένα δημοσιεύματα υπήρχαν για Μιραλάς και Ολυμπιακό. Αρκετές ιστοσελίδες από την Αγγλία υπενθύμισαν ότι το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν τον πρώην παίκτη τους. Ωστόσο, στο «Sports Illustrated» υπήρξε η εξής αναφορά: «Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό».

Τι λέει όμως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ;

Πηγές των Πειραιωτών τονίζουν με αφορμή τη συγκεκριμένη φημολογία για Μιραλάς και Τοροσίδη: «Οι μεταγραφές είναι τον Ιανουάριο και τώρα είμαστε Αρχές Νοέμβρη, αυτό τα λέει όλα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ