aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ συμμετοχή Μπεργκ και Χίλιεμαρκ στο Μουντιάλ φέρνει χρήματα

Η συμμετοχή Μπεργκ και Χίλιεμαρκ στο Μουντιάλ φέρνει χρήματα

Η Σουηδία αποκλείστηκε από την Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει λόγο να χαμογελάει με την πορεία των Σκανδιναβών στη διοργάνωση. Ο λόγος είναι πως οι πράσινοι θα εισπράξουν ένα ποσό της τάξεως των 238.000 ευρώ για τη συμμετοχή των Μάρκους Μπεργκ και Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Η FIFA πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ανακοίνωσε πως δίνει 7.000 ευρώ στην ομάδα του ποδοσφαιριστή για κάθε μία ημέρα που εκείνος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο τουρνουά, ενώ από 3.500 ευρώ παίρνουν οι ομάδες που είχαν τον παίκτη μέσα στη διετία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παίρνει χρήματα, καθώς ο μεν Χίλιεμαρκ αγωνίστηκε το 2017-18, ενώ ο Μπεργκ έως το καλοκαίρι του 2017. Το τριφύλλι αναμένεται να βάλει λοιπόν το ευτελές ποσό των 238.000 ευρώ στα ταμεία του για τις 34 ημέρες που ήταν με την εθνική ομάδα οι δύο ποδοσφαιριστές, παρόλο που δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ