aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η «συμμαχία» ζητά παρέμβαση της FIFA!

Οι δύο ομάδες της Αθήνας και ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέστειλαν κοινού περιεχομένου επιστολές (σε διαφορετική χρονική στιγμή) προς τον Κύπριο εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τις οποίες καταγγέλλουν την σημερινή διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για θέματα νομιμότητας.

Το θέμα που φαίνεται να απασχολεί τις τρεις ομάδες είναι αυτό της διαιτησίας. Όλη αυτή η κουβέντα γύρω από την ΚΕΔ, το «ισπανικό μοντέλο», τους αρχιδιαιτητές και τους πίνακες των διαιτητών Σούπερ Λιγκ, αναφέρονται εκτενώς μέσα στις επιστολές.

Οι επιχειρούμενες αλλαγές των δικαστών στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, επίσης, είναι κάτι που αναφέρεται και τονίζεται από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, επισημαίνοντας το «όφελος», που θέλει να αποκομίσει η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, σε σχέση με τις δικαστικές υποθέσεις και τις όποιες κατηγορίες έχουν αποδοθεί σε παράγοντες της.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι τρεις ομάδες στέκονται ιδιαίτερα στο θέμα της Κάρτας Υγείας, όπου τόσο ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και άλλα πέντε μέλη της διοίκησης, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και εμπλέκονται στην υπόθεση, που ίσως σύντομα οδηγήσει σε έκπτωση από το αξίωμά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ