aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ συγκλονιστική περιγραφή του Γιόχανσον για τον τραυματισμό του

Η συγκλονιστική περιγραφή του Γιόχανσον για τον τραυματισμό του

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον λίγες ώρες μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο αριστερό του γόνατο, μίλησε για το πως ένιωσε τη στιγμή που πάτησε στραβά το πόδι του. Στις δηλώσεις του έκρυβε και αρκετή… ΑΕΚ!

Ο 27χρονος άσος της Ένωσης θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού του τραυματισμού, όμως στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αρκετά ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος. Μιλώντας στην «Aftonbladet», ο Γιόχανσον αναφέρθηκε στο πως ένιωσε τη στιγμή του τραυματισμού και ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει για να επιστρέψει δυνατός.

«Ήταν ένας πόνος που δεν έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου. Πονούσα εφιαλτικά στο γόνατο. Με ενημέρωσαν αργότερα ότι το ματς είναι 0-0 στο ημίχρονο. Μετά πήγα για μαγνητική στο νοσοκομείο και όταν τελειώσαμε, αρκετή ώρα αργότερα, με ενημέρωσαν ότι προκριθήκαμε στο Μουντιάλ», είπε ο Σουηδός μέσος.

Για το ενδεχόμενο να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη, αλλά σίγουρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μακριά. Προτιμώ να τα παίρνω όλα ένα προς ένα».

Τέλος για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα όσον αφορά τον τραυματισμό, δήλωσε: «Δεν έχουμε αποφασίσει πως θα κινηθούμε, γιατί πρέπει να μιλήσω και με την ομάδα μου. Ελπίζω ότι θα κάνουμε την επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. Δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για μια δύσκολη περίοδο που έρχεται μπροστά μου. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να προετοιμαστείς σωστά».

Πάντως, η ΦΙΦΑ θα καλύψει όλα τα ιατρικά έξοδα για τον Γιόχανσον και θα αποζημειώσει την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ