aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ πρώτη σέντρα στο Βόλο και έναρξη στην Super League

Η πρώτη σέντρα στο Βόλο και έναρξη στην Super League

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης (21:30 CosmoteSport1) ανοίγει απόψε η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League για την νέα σεζόν.
Σέντρα σήμερα Παρασκευή στο πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2, το οποίο ξεκινά με ένα παιχνίδι.

Στις 21:30 και στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Θεσσαλοί, σε σχέση με την περυσινή σεζόν, όπου και τερμάτισαν στις 10η θέση, θα εμφανιστούν αλλαγμένοι στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά απόψε καθώς στον πάγκο τους θα έχουν τον Γάλλο τεχνικό Οσβάλντ Τανσό αλλά και 14 νέους παίκτες έχοντας σαν στόχο κάτι καλύτερο από πέρυσι. Στα θετικά για τον τεχνικό της ομάδας της Μαγνησίας, το ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσον αφορά τους Αρκάδες, οι οποίοι σε σχέση με πέρυσι, όπου στον πάγκο των «κιτρινομπλέ» βρισκόταν ο Μίλαν Ράσταβατς, θα βρίσκεται φέτος ο Ηρακλής Μεταξάς στοχεύουν την φετινή σεζόν στην επιστροφή τους στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός πλάνων του νέου κόουτς των Πελοποννήσιων έχει τεθεί για τον εν λόγω αγώνα οι τραυματίες Κρέσπι, Βαλιέντε, ο ανέτοιμος Μπαρτόλο, αλλά και ο τιμωρημένος από πέρυσι Ιγκλέσιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ