aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ πρώτη εισήγηση για τον Πεπέ στον Ολυμπιακό

Η πρώτη εισήγηση για τον Πεπέ στον Ολυμπιακό

«Φλέβα χρυσού» είχε ανακαλύψει ο Ολυμπιακός στη γαλλική αγορά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν φρόντισαν να κινηθούν έτσι κι όπως έπρεπε, ούτως ώστε να την εκμεταλλευτούν και στην πορεία το…πουλάκι πέταξε!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «L΄Eguipe» ο 24χρονος Ιβοριανός εξτρέμ της Λιλ, Νικολά Πεπέ, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», ενώ τον παίκτη θέλουν και άλλες ομάδες όπως είναι η Άρσεναλ, η Μπέτις, η Σεβίλλη και η Λιόν.

Την περσινή σεζόν έγραψε στο κοντέρ 38 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ. Οκτώ φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, άρχισε την καριέρα του από την Πουατιέ την σεζόν 2012-13, μεταπήδησε στην Ανζέ, πήγε δανεικός στην Ορλεάν την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και το 2017 εντάχθηκε στη Λιλ, με τη φανέλα της οποίας εκτόξευσε την μετοχή του.

Για την ιστορία, τον Ιανουάριο του 2017 το δίδυμο Φρανσουά Μοντεστό – Πιερ Ισά είχε εισηγηθεί την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό όταν ακόμα έπαιζε στην Ανζέ, χωρίς όμως εκείνη εισήγηση να γίνει πράξη. Έξι μήνες αργότερα το καλοκαίρι του 2017, ο Πεπέ μεταπήδησε στη Λιλ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ!

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ