aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ προτεραιότητα του Ρόκα και οι επαφές που θα γίνουν

Η προτεραιότητα του Ρόκα και οι επαφές που θα γίνουν

Ο Παναθηναϊκός, όπως και τα υπόλοιπα κλαμπ, περιμένουν τις εξελίξεις για την επιστροφή στη δράση, προκειμένου να τρέξει και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς. Καταλαβαίνει κανείς ότι, πλέον, τα… ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και οι πράσινοι καλούνται να δουλέψουν αρκετές περιπτώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούν, όμως, να κάνουν και διαφορετικά.

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην πατρίδα του, κοντά στην οικογένειά του και ταυτόχρονα δουλεύει κάποια θέματα για τον Παναθηναϊκό, ώστε να είναι έτοιμος – όσο μπορεί – όταν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Η προτεραιότητα του Καταλανού είναι οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν σίγουρα τρεις. Ο ένας είναι ο Μπεκ, που αγωνίζεται στην ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι άλλοι δυο είναι οι Μολό και Φάουστο, που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε Ταραγόνα και Ορλεάν, αντίστοιχα.

Ο στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να απεμπλακεί από αυτά τα συμβόλαια. Ειδικά στην παρούσα φάση, που θα μετρήσει ζημιές και οικονομικά σημάδια από τον κορωνοϊό. Ο Ρόκα μόλις παρθούν οι αποφάσεις για την επιστροφή στη δράση, θα έχει επαφή με τους εκπροσώπους των παικτών, αλλά και με τις ομάδες που αγωνίζονται δανεικοί οι δυο από τους τρεις, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση και αν είναι δυνατόν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ