aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ περίπτωση του Σουλεμανά και η απαγορευτική τιμή της Νόρντζελαντ

Η περίπτωση του Σουλεμανά και η απαγορευτική τιμή της Νόρντζελαντ

Πέρυσι, εν μέσω πανδημίας, πούλησε στον Άγιαξ και στη Σαμπντόρια. Πρόπερσι στην Άουγκσμπουργκ. Πριν τρία χρόνια στη Γιουβέντους και στη Θέλτα.

Πριν τέσσερα, πάλι στη Θέλτα, στην Μπρέντφορντ και στην Γκενκ. Το 2016 στην Ντόρτμουντ (με τον γνωστό μας Εμρέ Μορ) και στην Ουτρέχτη.

Συνεχίζεται, αλλά δεν έχει σημασία. Το νόημα περάστηκε. Μιλάμε για πωλήσεις της Νόρντζελαντ. Της ομάδας δηλαδή που έχει βάλει στη βιτρίνα της τον 19χρονο Γκανέζο, Καμαλντίν Σουλεμανά, ο οποίος παρουσιάζεται ως Νο1 στόχος του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Φάτε μάτια ψάρια λέω εγώ. Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια ομάδα, που «βλέπουν» και ντιλάρουν μαζί της από παντού στην Ευρώπη, δεν μπορείς να πιάσεις κανέναν στον ύπνο.

Επίσης προφανές ότι δεν αγοράζεις φτηνά. Και τέλος, προφανέστερο, πως όταν μιλάμε για κάποιον που έχει συνδεθεί με Λιόν, με Λίβερπουλ, με Άγιαξ (με τον διευθυντή του «Αίαντα», Μαρκ Οβερμαρς να επιβεβαιώνει προ εβδομάδων επαφές) μπαίνουμε σε γαϊτανάκι που δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός.

Εκτός, τι να πω, αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διάθεση να προσφέρουν διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων για τον καλύτερο παίκτη του περασμένου μήνα στο δανέζικο πρωτάθλημα.

Γιατί τόσο, κατ’ ελάχιστον, αξιολογείται η τιμή του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ