aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ περίπτωση Μπα, οι δυσκολίες και οι εναλλακτικές της ΑΕΚ

Η περίπτωση Μπα, οι δυσκολίες και οι εναλλακτικές της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση στόπερ, χωρίς όμως να νιώθει ασφυκτική πίεση από τη στιγμή που ο Σβάρνας έδειξε να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο ματς με την Κραϊόβα. Πάντως όλα δείχνουν πως προσθήκη στην άμυνα θα γίνει και ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μπα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, τον οποίο γνωρίζει ο τεχνικός της ΑΕΚ και από την Πορτογαλία, είναι ψηλά στη λίστα, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αφενός γιατί ο 28χρονος πανύψηλος άσος (1,97μ.) έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Ράγιο Βαγεκάνο, αφετέρου γιατί το κασέ του είναι στις 700.000 ευρώ. Η «Ένωση» δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα για έναν ακόμη αμυντικό, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Πάντως στη λίστα της υπάρχουν και 2-3 ακόμη στόπερ. Η ΑΕΚ, όπως προαναφέραμε, δεν κινείται με… πίεση για απόκτηση αμυντικού, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να γίνει και προς τα τέλη του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ