aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η ώρα Σαββίδη και Πρίγιοβιτς

Έρχονται οριστικές εξελίξεις με Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Όσο κυλούν οι ημέρες και οι ώρες, ο Σέρβος επιθετικός πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου από τον «δικέφαλο», αλλά και πιο κοντά στην Αλ Ιτιχάντ. Ο διεθνής φορ αναμένεται να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη Σαουδική Αραβία ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, μπορεί να πει οριστικά «αντίο» στους Θεσσαλονικείς.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο θα είναι και καθοριστικό σύμφωνα με τις ενδείξεις. Άλλωστε, έχει φανεί και από πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών ότι δύσκολα θα υπάρξει δραματική αλλαγή στην υπόθεση. Και πώς να γίνει κάτι τέτοιο, όταν έχουν… στρώσει τόσο χρήματα στο τραπέζι οι Σαουδάραβες, οι οποίοι καλύπτουν το ποσό (10 εκατ. ευρώ) της ρήτρας του Πρίγιοβιτς… Συν τα 25 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών στον παίκτη.

Ίσως ο ισχυρός άνδρας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ να προσπαθήσει να βγάλει κάποιον άσο από το μανίκι του, για να μεταπείσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που κρατάει την τύχη του στα χέριά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ