aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Ομόνοια στα πράσινα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ (pic)

Η Ομόνοια στα πράσινα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ (pic)

Η Ομόνοια φωταγωγήθηκε στα πράσινα, προκειμένου να τιμηθεί ο Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 50 ετών από το έπος του Γουέμπλεϊ. Δείτε το post του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σήμερα (2/6) συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών εναντίον του Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ. Για τον λόγο αυτόν, για να τιμηθεί το «τριφύλλι», η Ομόνοια φωταγωγήθηκε στα πράσινα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε σε post στο facebook: «Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Wembley. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη».

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έγραψε στο instagram: «Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ