aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η λίστα φορ του Ολυμπιακού

Ο Αχμέντ Χασάν έχει επιστρέψει στην Αθήνα και υποβάλλεται αυτές τις μέρες σε διαδοχικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει τις επιπλοκές στην υγεία του από τον κορωνοϊό. Ο Αιγύπτιος είναι άγνωστο ακόμη πότε θα επιστρέψει στη δράση και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, γι’ αυτό-όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»-έχουν ήδη καταρτίσει μια λίστα με υποψηφίους επιθετικούς.

Σε αυτή βρίσκονται κυρίως παίκτες που έχουν εμπειρία από την Ελλάδα και θα χρειαστούν πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής. Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι οι Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας), Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Αλ Ιτιχάντ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ) και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (Νότιγχαμ).

Όλοι τους έχουν κοινό πως μετρούν από… καμία ως ελάχιστες συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν, αλλά έχουν αποδεδειγμένη ποιότητα. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ, εφόσον κριθεί τελικά αναγκαίο να υπάρχει μια ακόμη προσθήκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ