aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση

Η Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Λεβερκούζεν παραμένει ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως προκύπτει από νέο γερμανικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «express.de» αναφέρει πως η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του από την περσινή σεζόν.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως οι «ασπιρίνες» είναι έτοιμες να ανεβάσουν την προσφορά τους. Η προηγούμενη ήταν 15 εκατομμύρια ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, η οποία είχε απορριφθεί από τους Πειραιώτες. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μπουν σε διαδικασία να συζητήσουν με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον 19χρονο άσο.

Σήμερα, εξάλλου, το «Kicker» έγραψε ότι οι Πειραιώτες ενημέρωσαν επισήμως τις «ασπιρίνες» για το ποσό με το οποίο είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ρέτσο, το οποίο ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ζητούν και ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 20%. Επίσης, η γαλλική ιστοσελίδα «foot01.com» υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Λιόν εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Ρέτσο, χωρίς μέχρι χθες να είχαν καταθέσει κάποια προσφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναφορά για ενδιαφέρον από την Ιντεπεντιέντε

Ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ιντεπεντιέντε φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Φελίπε Πάρντο του Ολυμπιακού. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός στην Αργεντινή «Late fm», η εν λόγω ομάδα ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος πάντως υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι. Εκτός από τον Πάρντο, η Ιντεπεντιέντε φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον επίσης Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, Λεονάρντο Κάστρο, ο οποίος αγωνίζεται στους Μαμελόντι Σάνταουνς της Νοτίου Αφρικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ