aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Λεγκανές θέλει τον Καρλίτος – Προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ!

Η Λεγκανές θέλει τον Καρλίτος – Προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ!

Και ξαφνικά θέμα… Καρλίτος στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο twitter από έναν λογαριασμό που ασχολείται αποκλειστικά από τα θέματα της Λεγκανές, η ισπανική ομάδα φέρεται να θέλει να κάνει δικό της τον 30χρονο άσο έχοντας προσφέρει στους πράσινους ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα. Η «Λέγκα» έχει καταθέσει προσφορά στον Παναθηναϊκό για τον επιθετικό Καρλίτος Λόπες. Ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ Β αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας για δύο χρόνια. Εδώ αναζητούμε μια μεταφορά που είναι υπό διαπραγμάτευση και θα μπορούσε να είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ», αναφέρει.

Βέβαια, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Καρλίτος προορίζεται για βασικός επιθετικός για τον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάτι που προφανώς και καθιστά δύσκολο το ενδεχόμενο να πεισθεί ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ