aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΗ Λαμία «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και στη… ρωσική ρουλέτα!

Η Λαμία «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και στη… ρωσική ρουλέτα!

Σοκ για τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο, με τη Λαμία να επαληθεύει ότι έχει γίνει… κακός μπελάς για αυτόν καθώς τον κέρδισε με 4-2 στη… ρωσική ρουλέτα των πέναλτι και τον πέταξε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδας, όπως και πέρυσι.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς στη φάση των «16», το «τριφύλλι» αγχώθηκε αλλά κατάφερε να βρει το… πολυπόθητο τέρμα με τον Εμμανουηλίδη να αποδεικνύεται… χρυσή αλλαγή, ερχόμενος από τον πάγκο για να σκοράρει το 1-0 στο 83’ και να στείλει το ματς στην παράταση…

Εκεί, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Με τον Κάτσε να νικιέται από τον Μελίσσα και τον Κουρμπέλη να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στις εκτελέσεις από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Καραμάνος ήταν εκείνος που έστειλε τη Λαμία στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (79’ Βέργος), Ινσούα, Μπουζούκης, Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Κουρμπέλης), Καμπετσής (67’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Λαμία (4-2-3-1): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (53’ Βάντερσον), Αντέτζο, Καρυπίδης, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Καραγκούνης (71’ Επστάιν), Τομάς (72’ Πλιάτσικας), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ