aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Λαμία σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια!

Η Λαμία σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια!

Φοβερά πράγματα στο πρώτο ημίωρο στην Τούμπα, στον προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ισοφαρίζει δύο φορές τον «δικέφαλο του βορρά», 2-2!

Το εκπληκτικό, ωστόσο, είναι πως η Λαμία πετυχαίνει γκολ απέναντι στους «ασπρόμαυρους» και μάλιστα δύο, για πρώτη φορά από το 1985 και τη ρεβάνς Κυπέλλου εκείνης της χρονιάς, στην ήττα 9-1 των «κυανόλευκων», ενώ το πρώτο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη, είχε λήξει 6-0 για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό το γκολ ήταν το μοναδικό -μέχρι σήμερα- που έχει σημειώσει η Λαμία κατά του ΠΑΟΚ, αφού στις επτά αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα από το 2017-18, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League, η Λαμία έχει επτά ήττες εντός και εκτός έδρας από τον «δικέφαλο», χωρίς να έχει σκοράρει σε κανέναν αγώνα!

Συνολικά, σε 10 αγώνες, επτά για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο (πλην του αποψινού), τα γκολ είναι 33-1!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ