Η Ελλάδα έχει σήμερα έναν «τελικό»!

Η Εθνική Ελλάδας έχει έναν «τελικό» σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια εναντίον της Ολλανδίας (21:45), για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ένας αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση στο Β’ όμιλο και κατ’ επέκταση το δεύτερο εισιτήριο για μια θέση στα τελικά της Γερμανίας, καθώς το πρώτο ανήκει ήδη στη Γαλλία.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκουστάβο Πογέτ υπογράμμισε ότι ο αγώνας με τους «Οράνιε» είναι ο μεγαλύτερος στην έως τώρα πορεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και εστίασε στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Πρέπει να ταυτοποιήσω τι κάναμε στην Ολλανδία και να σιγουρέψω ότι θα είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη, όχι η διαφορά των γκολ. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε το μομέντουμ, οι παίκτες είναι εντάξει, δεν έχουμε πολλούς τραυματίες, δεν έχουμε δικαιολογίες και πάμε να παίξουμε. Είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Για την ενδεκάδα και την προσέγγιση του αγώνα, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πάντα προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και σε κάθε στιγμή του αγώνα να είμαστε σωστοί. Να αμυνθούμε όταν χρειαστεί και να κυνηγήσουμε το γκολ όταν θα έχουμε το πάνω χέρι. Έχουμε την αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι. Ένα τέτοιο ματς όπως το αυριανό θα είναι όπως σε αυτά του Euro. Θέλω να δείξω ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ