aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η δύσκολη απόφαση του Λουτσέσκου

Μετά το φιλικό με τη Στεάουα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε αν στη διάρκεια της προετοιμασίας υπάρχει μια άτυπη μάχη ανάμεσα σε Πέδρο Ενρίκε και Άμρ Ουάρντα για μια θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ του Δικέφαλου. «Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση και αυτό θα κάνω τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη απόφαση. Για Μάτος, Μαουρίτσιο και Χατσερίντι, ούτε κουβέντα να γίνεται. Η θέση του Σάκχοφ μπορεί να αμφισβητηθεί μόνο αν προκύψει μια εξαιρετική κίνηση, τύπου Βέρνμπλουμ στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και έτσι ώς ένα βαθμό λογικά προκύπτει το δίλημμα: Πέδρο Ενρίκε ή Ουάρντα.

Ο Βραζιλιάνος που επέστρεψε και αυτός από δανεισμό είναι με την ομάδα του από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να τον βάλει στην τακτική φιλοσοφία του, ασχολείται ιδιαίτερα μαζί του στη διάρκεια των προπονήσεων και αρκετά είναι τα τετ-α-τετ που κάνει μαζί του στα οποία του εξηγεί τι περιμένει από αυτόν. Για την ώρα φαίνεται πως ο Ενρίκε δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί παρά τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει.

Από την άλλη και ο Ουάρντα είναι ένα στοίχημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για να αξιολογηθεί, ωστόσο έχει προίκα την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον Ατρόμητο. Το ενδιαφέρον της Τραπεζούντας παραμένει σε επίπεδο θεωρητικών σεναρίων τουλάχιστον, όπως και αυτό της Γαλατάσαραϊ και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ