aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η Μπριζ θα επιστρέψει για τον Τζόλη το καλοκαίρι»

«Η Μπριζ θα επιστρέψει για τον Τζόλη το καλοκαίρι»

Δεν παρατάει την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ, η οποία σύμφωνα με τους Βέλγους θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Η Κλαμπ Μπριζ πριν από λίγες ημέρες φαινόταν αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη, από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαροι για τον νεαρό επιθετικό τονίζοντας πως ο Τζόλης δεν είναι προς πώληση, βάζοντας έτσι τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν την βελγική ομάδα να πιέζει για την αγορά του 19χρονου φορ.

Σύμφωνα όμως με νέα δημοσιεύματα, ο διευθύνων Βίσεντ Μάνεερτ, ο οποίος ήταν αυτός που ήθελε τον Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ, δεν πρόκειται να παρατήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και το καλοκαίρι θα επιχειρήσει νέα προσπάθεια για να αποκτήσει το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ.

«Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δείχνουν επίσης ενδιαφέρον για το κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ, η Μπριζ τον θέλει διακαώς. Μάλιστα οι άνθρωποι της ελπίζουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Δικέφαλο τους επόμενους μήνες. Οι Έλληνες θέλουν ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, για το οποίο η Κλαμπ Μπριζ δεν λέει αμέσως όχι», αναφέρουν οι Βέλγοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ