aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η Μπριζ πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ και τον Κρμέντσικ για Τζόλη»

«Η Μπριζ πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ και τον Κρμέντσικ για Τζόλη»

Η Κλαμπ Μπριζ επιμένει για τον Χρήστο Τζόλη και σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο έδειξε διατεθειμένη να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Κρμέντσικ προκειμένου να αποκτήσει τον 19χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αρνήθηκε να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του Χρήστου Τζόλη διαψεύδοντας κάθε μεταγραφικό σενάριο, ωστόσο σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο η Κλαμπ Μπριζ επιμένει για την απόκτηση του νεαρού άσου που έχει φτάσει ήδη τα 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα hln.be, η Κλαμπ Μπριζ πρόσφερε στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη 8 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Κρμέντσικ που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού, αλλά η απάντηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία ήταν αρνητική.

«ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι.

Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ