aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η αλήθεια για Μυστακίδη

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιάννη Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το «τριφύλλι» γενικότερα πρέπει να πορευτούν με ακόμη ένα πρόβλημα το προσεχές διάστημα, διότι ο Έλληνας άσος, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό (δεν είναι ξεκάθαρο το πόσο ακριβώς). Έτσι, ο 49χρονος τεχνικός ξεμένει από επιλογές για την επίθεση, αφού ο Γκιγέρμο Μολίνς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Έχει μείνει καιρό εκτός προπονήσεων και το πολύ να είναι στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου. Ο Σουηδός φορ νιώθει καλύτερα με την ένεση που έκανε (αναμένεται να κάνει κι άλλες στη συνέχεια) και θα αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούν.

Σε ό,τι αφορά τον Μυστακίδη… 

Προκάλεσε έκπληξη η χθεσινή εξέλιξη και πολλοί θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το γνώρισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί πριν λίγους μήνες σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό, είχε σπάσει ο μηνίσκος και έγινε συρραφή.

Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης έσπασε το ράμμα και είχε κάποιες ενοχλήσεις ο Μυστακίδης, αλλά πορεύτηκε με αυτές, κάνοντας προπονήσεις, αλλά και αγωνιζόμενος σφίγγοντας τα δόντιά του. Είχε αποφασιστεί να γίνει τον Δεκέμβριο ένας καθαρισμός για να βγάλει το κομμάτι του μηνίσκου. Αποφασίστηκε να μην γίνει κάτι τέτοιο τελικά.

Ο κ. Λεβάκος, ο οποίος είναι ο γιατρός του Παναθηναϊκού είδε το πρόβλημα τον Ιανουάριο όταν ήταν να υπογράψει ο παίκτης τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από συζήτηση με τον γιατρό του «δικεφάλου» αποφασίστηκε να πάει για το καλοκαίρι το θέμα. Ωστόσο, η συμμετοχή του στα παιχνίδια του προκάλεσε μεγαλύτερες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Την Πέμπτη, όπως αναφέρει η «Πράσινη», πήγε στον γιατρό του «τριφυλλιού», αλλά και στον Μαρίνο Ουζουνίδη (έπειτα από συζήτηση που είχε και με τον γιατρό του ΠΑΟΚ) και τους είπε ότι θα είναι καλύτερα να γίνει -εν τέλει- τώρα η αρθροσκόπηση (λογικά θα γίνει το Σάββατο) ώστε να επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες και να είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει. Φυσικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν… πέταξε από τη χαρά του, αλλά δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς, αφού ο παίκτης ταλαιπωρείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ