aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η 7η Ιουνίου του Γιάννη Φετφατζίδη!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από περιπλάνηση 5 χρόνων μακριά από την Ελλάδα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη χώρα μας, φορώντας ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι έχει συμφωνήσει σε όλα και πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Για το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, ωστόσο, θα πρέπει να περάσουν λίγες ημέρες ακόμη.

Και αυτό διότι θα πρέπει να συμπληρωθεί ένας μήνας από την ημέρα που η Αλ-Αχλί έλαβε στα χέρια της την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, εάν σε αυτό το διάστημα δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η προσφυγή του Φετφατζίδη έφτασε στις 7 Μαΐου στα γραφεία της Αλ-Αχλί. Κάτι που σημαίνει ότι από τις 7 Ιουνίου και μετά, ο Ολυμπιακός μπορεί να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο και να τον ανακοινώσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, καθώς θα έχει παρέλθει ένας μήνας από την καταγγελία της σύμβασης στη FIFA, από την πλευρά του παίκτη.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα μπορεί να ανακοινώσει και επίσημα την επιστροφή του Φετφατζίδη στο Μεγάλο Λιμάνι. Καθώς οι διαδικασίες έχουν τηρηθεί κατά γράμμα από την πλευρά του παίκτη και η πρώην ομάδα του είναι έκθετη νομικά απέναντί του.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι η Αλ-Αχλί χρωστάει πολλά χρήματα στον «Φέτφα», με αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει δικαίωμα προσφυγής και… απελευθέρωσης. Δικαίωμα που το άσκησε, διεκδικώντας ποσό που υπερβαίνει τα 6 εκατ. ευρώ. Χρήματα που προβλέπονται στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έως το καλοκαίρι του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ