aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H βαθμολογία των πλέι οφ στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και να βρίσκεται πλέον στο +17 από τον Δικέφαλο.

Οι Ερυθρόλευκοι έφυγαν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και αγκάλιασαν το πρωτάθλημα, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τη νίκη. Με αυτό το τρίποντο οι Πειραιώτες έχουν 69 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 52.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους Κιτρινόμαυρους να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Με αυτόν τον βαθμό πάντως η Ενωση έπιασε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ στους 52 πόντους και οι δύο Δικέφαλοι θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας 45 πόντους. Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κ. Βικελίδης, ο Αρης επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ και ανέβηκε στην 5η θέση με 37 πόντους, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τους Κρητικούς.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1) Ολυμπιακός 69
2) ΠΑΟΚ 52
3) ΑΕΚ 52
4) Παναθηναϊκός 45
5) Αρης 37
6) ΟΦΗ 34

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ