aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEH συγκλονιστική αποκάλυψη του Ριβάλντο

H συγκλονιστική αποκάλυψη του Ριβάλντο

Ο Ριβάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργεντινή, αποκάλυψε ότι το 2004, πριν δηλαδή υπογράψει στον Ολυμπιακό, πίστευε ότι θα σκοτωθεί σε τροχαίο, αλλά ο Θεός τον έσωσε.

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην Clarin αποκαλύπτοντας ένα προσωπικό θέμα που τον βασάνιζε λίγο πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό το 2004.

Ο Ριβάλντο αποκάλυψε λοιπόν ότι εκείνη την εποχή άκουγε μια φωνή που του έλεγε ότι θα σκοτωθεί σε τροχαίο! Ωστόσο, μια δεύτερη φωνή του Θεού, τον κάλεσε να πιστέψει σε εκείνον για να σωθεί, όπως και έγινε.

«Δεν πίστευα στον Θεό. Αλλά το 2004 κάτι εντυπωσιακό μου συνέβη. Είχα φύγει από την Κρουζέιρο και δεν αγωνιζόμουν σε κάποια ομάδα. Εκείνη την εποχή άρχισα να ακούω μια φωνή που μου έλεγε ότι θα πέθαινα σε ένα τροχαίο ατύχημα. Την άκουγα κάθε στιγμή πολύ καθαρά. Αργότερα, μια άλλη φωνή μου είπε να πιστέψω σε αυτόν και ότι δεν θα πέθαινα», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Μια μέρα λοιπόν είχα γυρίσει σπίτι έχοντας πολύ φόβο. Άκουγα τη φωνή όλο και πιο δυνατά. Όταν έφτασα σπίτι και βγήκα από το ασανσέρ άρχισα να κλαίω σαν παιδί. Εκείνη τη μέρα αποφάσισα να δώσω όλη μου τη ζωή στον Θεό. Και δεν άκουσα ξανά εκείνες τις φωνές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ