aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«H Σέλτικ πρέπει να πάρει την υπογραφή του Μπουζούκη τον Ιανουάριο»

«H Σέλτικ πρέπει να πάρει την υπογραφή του Μπουζούκη τον Ιανουάριο»

Ποιος και γιατί βάζει σε μεταγραφική προτεραιότητα για τους Κέλτες εν όψει Ιανουαρίου, την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Μπόλικη…σκόνη έχει σηκώσει στην Σκωτία το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA σχετικά με τις ματιές της Σέλτικ στον Γιάννη Μπουζούκη και την αποστολή στην Αθήνα για λογαριασμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Τα ΜΜΕ της χώρας αφιερώνουν αρκετά ρεπορτάζ με επίκεντρο τον Έλληνα άσο του «τριφυλλιού» και μάλιστα σε ένα εξ αυτών που ανέβηκε στην ιστοσελίδα soccersouls.com ο δημοσιογράφος, Ρόχαν Σενγκούπτα, αναλύει γιατί οι Κέλτες θα πρέπει να πατήσουν…γκάζι για την μεταγραφή του Μπουζούκη την περίοδο του Ιανουαρίου τον οποίο χαρακτηρίζει πολύτιμο κόσμημα!

«Η υπογραφή του 21χρονου αστεριού είναι μια πολύ αναγκαία κίνηση για τον Λένον» είναι ο τίτλος του θέματος που αναλύει γιατί ο τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον, θα πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Μπουζούκη.

Αρχικά το σχετικό δημοσίευμα καταγράφει το ενδιαφέρον που φέρεται να υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (Άγιαξ, Βιγιαρεάλ, Χετάφε) για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ακολούθως σημειώνει την ανάγκη της ενίσχυσης του ρόστερ της Σέλτικ και συγκεκριμένα στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων και της συμμετοχής στην φάση των «32» του Europa League και τα διπλά παιχνίδια με την Κοπεγχάγη.

«Ο Λένον δεν θα πρέπει να διστάσει να φέρει έναν νέο μεσοεπιθετικό. Ο Μπουζούκης είναι ένας δημιουργικός μέσος και θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την Σέλτικ. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δημοφιλή παίκτη στην Ελλάδα και ικανό για το επόμενο βήμα στην καριέρα του» αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Η Σέλτικ για να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα αυτή την σεζόν θα πρέπει να πάρει την υπογραφή του Μπουζούκη. Θα πρόκειται για μια πολύ σωστή κίνηση η απόκτηση ενός πολύτιμου κοσμήματος για τα επόμενα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ