aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEGroup therapy στον Ρέντη με πρωτοβουλία Φορτούνη

Group therapy στον Ρέντη με πρωτοβουλία Φορτούνη

Προφανώς δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά στον Ρέντη ωστόσο τα… καμπανάκια ήχησαν ξεκάθαρα και οι παίκτες αντιλαμβάνονται τις μεγάλες ευθύνες που έχουν για την πορεία του Ολυμπιακού. Έτσι λοιπόν μετά από… παρέμβαση του Φορτούνη (σ.σ. κυρίως με πρωτοβουλία δική του) και των υπολοίπων αρχηγών έγινε την Κυριακή μία συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών στον Ρέντη για όλα τα θέματα.

Κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί και ο Κώστας Φορτούνης (σ.σ. πρωτίστως αλλά και οι άλλοι αρχηγοί της ομάδας) στην συζήτηση που είχε με τον κόσμο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι οργανωμένοι ξεκαθάρισαν προς τους παίκτες ότι πρέπει να βρουν και μεταξύ τους τι φταίει στην ομάδα και να το λύσουν. Πέραν της κουβέντας που είχαν Λεμονής και παίκτες μετά τον Παναθηναϊκό έγινε λοιπόν και μία σχετική συνομιλία μεταξύ των παικτών των Πειραιωτών.

Φυσικά με στόχο να αναζητηθεί το τι φταίει και ο Ολυμπιακός είναι σε μία τέτοια φάση και σε αγωνιστική… κρίση. «Δεν είναι εικόνα Ολυμπιακού αυτή και δεν μπορεί και δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κόσμος έχει δίκιο που έχει τόσα παράπονα από εμάς, την αγωνιστική μας εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε όλοι μία… γροθιά, να βρούμε το τι φταίει, να το διορθώσουμε και να αποκτήσουμε ξανά εικόνα αντάξια του Ολυμπιακού», είπε σχετικά ο Φορτούνης ενώ στους παίκτες των Πειραιωτών μίλησαν και οι άλλοι αρχηγοί, όπως ο Μποτία που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τις… παρεμβάσεις του στα αποδυτήρια, επιδιώκοντας να… τσιτώσει και αυτός τους συμπαίκτες του. Ακόμα και ο Ρομαό. Άπαντες αναγνώρισαν τις σοβαρές ευθύνες που έχουν απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο και ότι όλα αυτά τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό σκέλος θα πρέπει να αλλάξουν και άμεσα. Μένει να φανεί στο χόρτο το πόσο σημαντική θα αποδειχθεί αυτή η κουβέντα γιατί τα τωρινά… ζόρια αφορούν και στους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ