aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓρηγορίου και Παπαδόπουλος στο... κάδρο του Απόλλωνα

Γρηγορίου και Παπαδόπουλος στο… κάδρο του Απόλλωνα

Συνεχείς συσκέψεις για την επόμενη ημέρα διεξάγονται στον Απόλλωνα Σμύρνης. Άπαντες από τη διοίκηση και όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν αρχίσει να… ψάχνονται αναφορικά με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην ερχόμενη σεζόν στην Football League.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ονόματα που είναι ψηλότερα στη λίστα. Πρώτο αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου, που έχει περάσει από Κέρκυρα, Ατρόμητο και Πανιώνιο μεταξύ άλλων αλλά και αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου που γνωρίζει καλά την κατηγορία και έχει ανεβάσει από αυτή τόσο τον Ηρακλή όσο και τον ΟΦΗ.

Το όνομα του Γρηγορίου, πάντως, παίζει… αρκετά και συνδυάζεται με τον τεχνικό διευθυντή που αναμένεται να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Και αυτό καθώς ο Αντώνης Μανίκας θα είναι πιθανότατα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα και γνωρίζει τον Μιχάλη Γρηγορίου καλά.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα Σμύρνης δοκιμάζουν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς θέλουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου να έχουν αρκετούς από αυτούς. Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο 19χρονος αριστερός μπακ που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, έπαιξε στη συνέχεια στην κροατική Νόβιγκραντ και για μισή σεζόν φέτος στον Αιγινιακό. Μάλιστα, η περίπτωσή του αρέσει αρκετά, ενώ δοκιμάζονται ορισμένοι ακόμη νεαροί παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ