aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓρηγορίου: «Δεδομένη η συμμετοχή των Ιρανών»

Γρηγορίου: «Δεδομένη η συμμετοχή των Ιρανών»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 του Τελ Αβίβ στη Νέα Σμύρνη με τη βοήθεια του κόσμου και των Ιρανών Μασούντ και Χατζισαφί που απουσίαζαν από το πρώτο ματς εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Μετά το πρώτο παιχνίδι, θέλαμε να δώσουμε ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς και τα καταφέραμε. Είναι κομβικό παιχνίδι το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη. Είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει σεβασμός στην Μακάμπι, αλλά δεν φοβόμαστε. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων». 

Και πρόσθεσε: «Η Μακάμπι πριν από το πρώτο ματς ήταν το φαβορί, όμως εδώ με τον κόσμο μας και όπως αρμόζει στην φανέλα μας και στην ιστορία μας μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε την πρόκριση., Ευελπιστώ να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια, μακάρι να δώσουμε σε όλους μεγάλη χαρά και να περάσουμε. Θα είναι μεγάλο επίτευγμα. Περιμένουμε τον κόσμο, που αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Νομίζω θα είναι μαζικά δίπλα μας».

Ερωτηθείς αν θεωρεί κάποιον παίκτη της Μακάμπι περισσότερο επικίνδυνο, απάντησε: «Δεν έχω συγκεντρωθεί σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη .Έχει καλούς παίκτες γενικά, έχει μεγάλο μπάτζετ, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλη την ενδεκάδα της. Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που αν υπάρξει αδράνεια θα σου κάνει τη ζημιά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι».

Σχετικά με το αν περιμένει βελτίωση στην ομάδα του σε σχέση με το πρώτο ματς, τόνισε: «Έχουμε δουλέψει πολύ και αρκετά πράγματα, όσο μας επιτρέπει το χρονικό διάστημα. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλά αμυντικά και επιθετικά. Για το χρονικό διάστημα που είχαμε, από κομμάτια τακτικής έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι μία σκακιέρα στο παιχνίδι, θα το έλεγα έτσι».

Μιλώντας για τη σημασία που θα έχει για τον Πανιώνιο η επιθετική του παρουσία στη ρεβάνς επισήμανε: «Εμείς χρειαζόμαστε να σκοράρουμε, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Στην χειρότερη περίπτωση αν δεχτούμε γκολ θα πρέπει να σκοράρουμε τρία τέρματα. Έχουμε πει τα κλειδιά που χρειαζόμαστε για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα της Μακάμπι. Επιθετικά έχει ποιότητα ο αντίπαλος μας. Αν επικεντρωθούμε κάπου είναι στην ανασταλτική λειτουργία της Μακάμπι».

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου και το αν ανησυχεί μήπως η ομάδα του παρασυρθεί, είπε: «Στην εισαγωγή είπα δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο ,αλλά υπάρχει σεβασμός. Έχουμε μιλήσει αρκετά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο κόσμος καλά κάνει και έχει ενθουσιασμό, εμείς όμως γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και σε εμάς αναλογεί ο ενθουσιασμός που πρέπει για να αντιμετωπίσουμε το ματς».

Τέλος, ήταν ξεκάθαρος για τη συμμετοχή των Μασούντ και Χατζισαφί. «Για την συμμετοχή των δύο Ιρανών και τα πλάνα του με αυτούς τους παίκτες: “Οριστικοποιημένη είναι η συμμετοχή των Ιρανών. Εννοείται πως αλλάζουν τα πλάνα μας, καθώς είναι διαφορετικά τα πράγματα που θέλουμε να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο όταν έχουμε τους δύο αυτούς παίκτες στην διάθεση μας και είναι δεδομένο ότι θα τους έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ