aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓράφουν για Μπα και «κρούση» σε Πέρεθ

Γράφουν για Μπα και «κρούση» σε Πέρεθ

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επιθυμία της διοίκησης να αποκτηθεί ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά στην «ερυθρόλευκη» γραμμή κρούσης.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Λούκας Πέρεθ, του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, για τον οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπως γράφει η Live Sport, έκαναν κρούση στην πλευρά του Ισπανού άσου της Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι είχαν αποκτήσει τον 28χρονο φορ από τη Λα Κορούνια έναντι 20 εκατ. ευρώ, όμως φαίνεται πως δεν υπολογίζεται φέτος στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και παρουσιάζεται ως φευγάτος. Προτεραιότητα για τον Λούκας, όμως, παραμένει η επιστροφή του στην Primera Division, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, οπότε μιλάμε για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Επίσης, δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι στο… κόλπο για την απόκτηση του Ντεμπά Μπα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Akit», η Μπεσίκτας κινήθηκε για τον δανεισμό του Σενεγαλέζου επιθετικού αλλά δεν τα βρήκε με τη Σαγκάι Σενούα. Το ρεπορτάζ της υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τους Κινέζους και η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τους «μαυραετούς» να κρατήσουν τον Μουσταφά Πεκτεμέκ, ύστερα από εισήγηση του προπονητή τους.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος φορ ανήκει στην κινεζική Σαγκάη Σενούα, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μπεσίκτας, ωστόσο μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές και ένα γκολ. Έχει περάσει από Χόφενχαϊμ, Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ, Τσέλσι και Μπεσίκτας, η οποία τον πούλησε για 13 εκατ. ευρώ στη Σαγκάη Σενούα. Τον Ιούλιο του 2016 υπέστη ένα σοκαριστικό τραυματισμό και έκτοτε προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ