aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓουλβς: «Η UEFA απέρριψε το αίτημά μας για αναβολή του ματς με Ολυμπιακό»

Γουλβς: «Η UEFA απέρριψε το αίτημά μας για αναβολή του ματς με Ολυμπιακό»

Την αρνητική απάντηση της UEFA για αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εισέπραξε η Γουλβς σε σχετικό αίτημα που κατέθεσε.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο αγγλικός σύλλογος, τονίζοντας ότι η θέση του είναι ότι «το ταξίδι εμπεριέχει περιττό κίνδυνο για τους παίκτες, το προσωπικό, τους οπαδούς και τις οικογένειες όλων αυτών που θα ταξιδέψουν, σε τόσο κρίσιμες στιγμές».

«Η ανησυχία μας είναι και για τους αντιπάλους μας, των οποίων οι παίκτες και το προσωπικό εξετάστηκαν την Τρίτη και τώρα θα πρέπει να αγωνιστούν σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όταν υπάρχουν δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης τους, έχει προσβληθεί στον ιό», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Γουλβς.

Παράλληλα, στην επίσημη θέση τους τονίζουν ότι υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων, καθώς αυτό είναι το κομμάτι που κάνει μια ευρωπαϊκή διοργάνωση τόσο ξεχωριστή.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και ότι η καλή μας υγεία και του κοινού είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, σεβόμαστε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και θα ταξιδέψουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) στην Ελλάδα για να παίξουμε το παιχνίδι.

Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας προς την UEFA και η αποδοχή της απόφασής της, μπορούν να λειτουργήσουν ως ο καταλύτης για να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές που κινούνται προς τα εμπρός, καθώς αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ματς που θα επηρεαστεί από τους κορωνοϊό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ