aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓκριεζμάν: «Σέβομαι απόλυτα τον Μέσι, τα άλλα όλα είναι ψέματα»

Γκριεζμάν: «Σέβομαι απόλυτα τον Μέσι, τα άλλα όλα είναι ψέματα»

Τέλος σε κάθε σενάριο που θέλει τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι να είναι τουλάχιστον ψυχρή έβαλε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός κατέστησε σαφές πως δεν έχει κανένα πρόβλημα παρά μόνο σεβασμό για τον Αργεντινό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία επαφή με τον θείο του, που κατηγόρησε δημοσίως τον «Λέο».

«Ο Λέο γνωρίζει πως τον σέβομαι απόλυτα. Μαθαίνω πολλά από εκείνον, αποτελεί ένα παράδειγμα για μένα. Είπα και στον ίδιο πως ήθελα να μιλήσω για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα», τόνισε ο Γκριεζμάν.

«Δεν έχω καμία επαφή με τον θείο μου που έκανε αυτές τις δηλώσεις. Από την ημέρα που παντρεύτηκα και δεν ήρθε στο γάμο, με εκνεύρισε και δεν μιλάμε. Για τα επαγγελματικά μου δεν έχω μιλήσει σε κανέναν, ούτε στην αδερφή μου. Εκείνος πώς μπορεί να μιλά για μένα, ενώ δεν έχουμε καμία επαφή; Αυτό που έκανε μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να δημιουργήσει αμφιβολίες στις σχέσεις με τους συμπαίκτες μου. Είπα και στον Λέο πως δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά», πρόσθεσε.

«Πάντα για τα ΜΜΕ όλο κάτι τρέχει… Αν δεν είναι η σχέση μου με τον Μέσι, είναι πως θέλω να φύγω ή πως θα με πουλήσουν. Είναι κουραστικό να ξυπνάς κάθε πρωί και να διαβάζεις ένα νέο σενάριο. Ελπίζω μετά από αυτή τη συνέντευξη να σταματήσουν και να με αφήσουν λίγο σε ησυχία», συνέχισε.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Μέσι μόνο μια φορά… αγρίεψε απέναντί του. «Όταν πρωτοήρθα στην Μπαρτσελόνα μού είπε πως τα έκανα θάλασσα που δεν είχα έρθει στην ομάδα έναν χρόνο νωρίτερα, γιατί είχα απορρίψει την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Μου είπε όμως πως θα είναι μαζί μου και το διαπιστώνω κάθε μέρα έκτοτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ