aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓκολ-φάντασμα και λύτρωση για τον Λεβαδειακό!

Γκολ-φάντασμα και λύτρωση για τον Λεβαδειακό!

Σημαντική νίκησε όψει της μάχης της παραμονής πήρε ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1! 

Ωστόσο, το παιχνίδι του σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του Γρατσάνη και των βοηθών του, αφού διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στη φάση του 45′ που έγινε το 2-1. Αρχικά, δόθηκε φάουλ σε μια φάση που δεν υπήρχε το παραμικρό και μάλιστα, η παράβαση του είδε ο ρέφερι ήταν εντός περιοχής (άρα πέναλτι) και όχι φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στανόγεβιτς και αφού η μπάλα χτύπησε το δοκάρι και στη γραμμή, ο Έλληνας ρέφερι έδειξε σέντρα (έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Καρατζίκα), χωρίς να παίρνει τη σωστή απόφαση.

Από εκεί και πέρα, οι Βοιωτοί ήταν πράγματι καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Στανόγεβιτς, ενώ ο ακίνδυνος ΟΦΗ ισοφάρισε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη, από παράβαση που κέρδισε ο Κοροβέσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 7′ ο Παντελιάδης κατάφερε να παραβιάσει την εστία του ΟΦΗ όπως φάνηκε από το ριπλέι, αλλά ο α’ βοηθός δεν είδε ποτέ ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, σε μια πράγματι πολύ δύσκολη φάση.

Σαν να μην έγινε ποτέ το δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία, με τους Κρητικούς να απογοητεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ