aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιοβάνοβιτς ο βασικός υποψήφιος, Βάιλερ, Μιλόγεβιτς και Κόλμαν ψηλά στη λίστα

Γιοβάνοβιτς ο βασικός υποψήφιος, Βάιλερ, Μιλόγεβιτς και Κόλμαν ψηλά στη λίστα

Το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να εντείνουν τις επαφές τους, ώστε να κλείσει το ζήτημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως μεταδόθηκε και στο Show Must Go Live την Τετάρτη (19/5), είναι ο κεντρικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή. Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, ώστε να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές μπορούν να έρθουν κοντά.

Ο 58χρονος Σέρβος τεχνικός έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του από αραβικές (κι όχι μόνο) ομάδες. Έτσι, τον Παναθηναϊκό απασχολούν άλλα τρία ονόματα, τα οποία βρίσκονται στη λίστα των «πρασίνων». Μάλιστα, με τους τρεις αυτούς προπονητές οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε επικοινωνία και αξιολογούν τις υποθέσεις τους.

Ο 48χρονος Ελβετός Ρενέ Βάιλερ, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο των Σαφχάουζεν, Ααράου, Νυρεμβέργης, Άντερλεχτ, Λουκέρνης κα Αλ Αχλί, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και την Αίγυπτο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Μία ακόμη επιλογή είναι ο Ουαλός Κρις Κόλμαν. Στην Ελλάδα είναι γνώριμος, αφού το 2011/12 εργάστηκε ως τεχνικός της ΑΕΛ. Έχει βρεθεί ακόμη σε Φούλαμ, Σοσιεδάδ, Κόβεντρι, Σάντερλαντ, Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν και Εθνικής Ουαλίας.

Τέλος, το τρίτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι πράσινοι έχουν ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων και έτσι παραμένει ένας σοβαρός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ